Booij Kaasmakers

Op onze boerderij in Streefkerk maken wij met veel aandacht en plezier rauwmelkse kazen van de verse melk van onze buren. Zelf kaas maken vinden wij het mooiste wat er is; elke dag werken aan een beter en mooier product. Waar de kaas vroeger via de handel verkocht werd, kunnen we nu de kazen zelf verkopen in onze winkels. We kennen onze klanten persoonlijk, wat ons ambacht nóg mooier maakt.

booij-kaasmakers.jpg

Vanuit onze liefde voor kaas werken we met aandacht aan het maken, rijpen en beoordelen hiervan, om kwaliteitskaas op de kaart te zetten. Wij willen mensen meenemen in onze liefde voor kaas en hen kennis laten maken met alles wat dit product te bieden heeft.

Wij willen kwaliteitskaas beschikbaar en toegankelijk maken voor iedereen. Door mensen kennis te laten maken met de verschillende smaken van kaas, hun smaakpalet te vergroten en onze kennis over te dragen, willen wij het verhaal rondom kwaliteitskaas vertellen. Met het aangaan van samenwerkingen binnen en buiten de kaaswereld, bundelen we krachten en willen we zorg dragen voor de ontwikkeling hiervan. Wij vinden het belangrijk om alle betrokken partijen hierin mee te nemen; aandacht voor de klant, meedenken met de horeca en een eerlijke melkprijs voor de boer.

Previous
Previous

CiderCider

Next
Next

De Urbanisten